De gerechten kenmerken zich door een mediterrane inslag, waarbij de Franse keuken en lokale ingrediënten als basis dienen. 
Hieronder vind je ons à la carte menu. Voorgerechten met een * zijn ook als hoofdgerecht te bestellen. 

 

  1. Koffie & borrel

    € 4,00
    € 5,50
    € 8,00
    € 7,00
    € 4,50
    € 6,50
  2. Lunchkaart

    1. Ambachtelijk brood van De Man Die Bakt uit Zierikzee (ciabatta of desembol)

      € 10,00
      € 9,50
      € 11,00
      € 15,00
      € 10,00
    2. Schelp- & schaaldieren

      € 36,00
      € 37,50
      € 18,00
      € 14,00
      € 25,50
    3. Oesters

      € 14,00/28,00*
      € 22,00/44,00*
      € 32,50/65,00*
      € 22,50/45,00*
    4. Koude gerechten

      € 15,50/23,50*
      € 15,50/25,00*
      € 13,50/21,50*
    5. Warme gerechten

      € 13,00/25,00*
      € 14,00/27,00*
      € 11,50/18,00*
      € 15,50/24,50*
      € 16,00
      € 18,50
    6. Lunchmenu's

      € 26,50
      € 36,00
      € 64,50
  3. Koude en lauwwarme gerechten

    € 17,50/32,50*
    € 16,50/27,50*
    € 15,50/23,50*
    € 17,50/29,50*
    € 18,50/35,50*
    € 14,00/27,00*
    € 13,00/25,00*
  4. Warme gerechten

    per 100 gram € 8,50
    € 27,50
    € 27,50
    € 25,50
    € 26,50
    € 28,50
  5. Schelp- & schaaldieren

    € 38,50 p.p.
    € 49,50 p.p.
    € 69,50 p.p.
    € 145,00
    € 14,00/28,00*
    € 22,00/44,00*
    € 32,50/65,00*
    € 22,50/45,00*
    per 100 gram € 10,50
    per 100 gram € 22,50
    per 300 gram € 27,50
    per 300 gram € 18,00
    per 500 gram € 30,00
    € 14,00
    € 16,00
  6. Nagerechten

    € 9,50
    € 9,50
    € 9,50
    € 8,00
    € 9,00
    € 14,50
  7. Kids menu

    € 10,00
    € 11,00
    € 8,50
    € 14,50
    € 13,00
    € 7,00
    € 7,50
    € 18,00
  8. Wijnkaart

    1. Witte wijnen

      glas 2 glazen 0,5L fles
      € 4,00 € 8,00 € 16,00 € 22,50
      € 8,50 € 17,00 € 34,00 € 44,50
      € 5,75 € 11,50 € 23,00 € 27,50
      € 6,50 € 27,00 € 34,50
      € 7,00 € 14,00 € 28,00 € 36,50
      € 7,00 € 14,00 € 28,00 € 32,50
      € 8,50 € 17,00 € 34,00 € 44,50
      € 64,50
      € 26,50
      € 36,50
      € 47,50
      € 67,50
      € 195,00
      € 49,50
      € 28,50
      € 32,50
      € 79,50
      € 31,50
      € 29,50
      € 34,50
    2. Rode wijnen

      glas 2 glazen 0,5L fles
      € 4,00 € 8,00 € 16,00 € 22,50
      € 6,00 € 12,00 € 24,00 € 31,50
      € 7,00 € 14,00 € 28,00 € 35,00
      € 29,50
      € 38,50
      € 41,00
      € 69,50
      € 69,50
      € 69,50
      € 29,50
    3. Dessert wijnen

      glas fles
      € 9,50 € 47,50
      € 9,50 € 39,50
    4. Champagne

      glas fles
      € 72,50
      € 250,00
  9. Oosterscheldekreeftmenu

    € 64,50
  10. Groepenmenu's

    1. Voorgerechten

      • Rundstartaar/Surf & Turf/Gamba/Mayonaise
      • Tonijn/Gember/Sesam/Limoen
      • Hollandse Garnaal/Gerookte Zalm/Krab/Cocktail
      • Carpaccio/Rucola/Parmezaan/Truffel
      • Bisque/Oosterscheldekreeft/room
      • Soep van seizoen
    2. Hoofdgerechten

      • Tournedos/Paddenstoel/Wortel/Truffel
      • Kalf/Sukade/Witlof/BBQ/Zwarte knoflook
      • Zeetong/peterselie/olijfolie/roomboter/citroen (+ 3,50)
      • Kabeljauw/Risotto/Garnaal/Bieslook
      • Zeeuwse mosselen (seizoen)/huisgemaakte frites en sauzen
    3. Nagerechten

      • Kazen /‘Van Tricht’/pan de higo/vijg (meerprijs 3,50)
      • Mango/Passievrucht/Cheesecake/Crumble
      • Dame Blanche/vanille-ijs/chocolade/slagroom
      • Frambozen/’Sundae’/Kokos/Chocolade
      • Crème brûlee/Aardbei/Vanille-ijs

       

      Menu's voor groepen vanaf 12 personen.
      Bepaal zelf uw keuze aan de hand van de gerechten.


      Prijzen van de menu’s: drie gangen € 36,00 (wijzigingen in overleg mogelijk). Aangepast kindermenu € 18,00. Per groep keuze uit maximaal twee gerechten per gang. 
      Alle menu’s worden geserveerd met verse frieten en verse mayonaise (gerechten kunnen afwijken i.v.m seizoensgebondenheid).

       

      Brasserie Maritime accepteert als betaalmiddel uitsluitend contant, pin of visa.