Komende zes maanden staan geheel in het teken van liefde voor jezelf en liefde voor een ander. We serveren daarom een maandelijks wisselend vijfgangenmenu L’amour voor € 29,50 en gaan daarnaast op zoek naar de mooiste, ontroerendste, grappigste of op andere wijze bijzondere liefdesverhalen die zich in of rondom de brasserie afspelen.

Deel jouw love story met de wereld

We nemen een duik in het verleden, maar werken ook graag samen met jou aan het creëren van nieuwe liefdesverhalen. Tussen geliefden, familieleden of vrienden, maar ook de liefde voor een lekker gerecht kan een mooie love story opleveren. Deze verhalen kunnen komende maanden tijdens een bezoek aan Brasserie L’amour ontstaan, maar je kunt ook een bestaande roman, foto of anekdote met ons delen via liefde@brasseriemaritime.nl

Spaaractie

Spaar deze winter voor een gratis driegangenmenu of een Oosterscheldekreeftmenu met korting! Kies jij in de periode van 1 oktober t/m 31 maart voor ons L’amour vijfgangenmenu voor € 29,50 dan ontvang je van ons een stempel. Die stempel kun je laten plaatsen in de daarvoor bestemde L’amour spaarkaart. Bij vijf stempels heb je een volle kaart. Deze kun je heel 2020 verzilveren voor een gratis driegangenmenu óf een Oosterscheldekreeftmenu voor maar € 25,-. Weet je zelfs zes stempels te bemachtigen, dan verdien je een driegangen à la carte menu gratis of een Oosterscheldekreeftmenu voor nog maar € 12,50. Sparen maar!

Bekijk het menu

Vraag & Antwoord