01-11-2013

De afgelopen tijd doken er op verschillende plekken geheimzinnige berichten op over DOK25. Het pop-up restaurant zal deze winter zijn deuren openen in Brasserie Maritime: DOK25 vormt de actie van Brasserie Maritime voor de aankomende winter. Zes maanden lang genieten van een maandelijks wisselend vijfgangenmenu voor € 25.

Dit jaar lieten we ons inspireren door de populariteit van het pop-up fenomeen. Geheel in lijn met deze trend kozen we voor een mysterieuze aanpak. Anoniem brachten we de afgelopen weken mondjesmaat informatie naar buiten om zo de nieuwsgierigheid aan te wakkeren.

Hoewel er flink wat hints verstopt zaten in de berichtgeving, hielden we de ware toedracht verborgen. Dat er zoveel commotie over het initiatief zou ontstaan onder de gevestigde horeca-ondernemers in Zierikzee hadden we echter niet voorzien. Het is dan ook nooit onze bedoeling geweest om onrust te stoken. Het leek ons een leuke manier om de actie kracht bij te zetten.

Nu zeker is dat we geen oneerlijke concurrentie vormen, kan iedereen opgelucht ademhalen en er hopelijk de humor van inzien.

Naar nieuws