07-11-2013

DOK25 is het pop-up restaurant van Brasserie Maritime en zal alleen deze winter zijn deuren openen voor het publiek. Binnen de eigen muren wordt de tijdelijke eetgelegenheid gedurende zes maanden gerund door het vaste team, onder leiding van chef-kok Ernesto Besling en gastheer Stefan Kalwij. Kortom: een pop-up restaurant in een reeds bestaand restaurant dus. 

Vanaf oktober 2013 tot en met maart 2014 kunnen gasten in DOK25 genieten van een maandelijks wisselend vijfgangenmenu voor vijfentwintig euro. De gerechten variëren van lokale heerlijkheden tot specialiteiten van over de hele wereld.

Vijfgangenmenu oktober

Vanaf deze maand zijn we er weer met ons inmiddels bekende winterconcept: een vijfgangenmenu voor € 25,00
In oktober serveren wij voor het het onderstaande vijfgangenmenu:

  • Tataki van tonijn met gemarineerde groentjes
  • Salade met croutons, gegrilde tomaat en paprika
  • Cappuccino van kreeft
  • Gebakken kabeljauwfilet met crème van doperwtjes, munt en gerookt spek
    of
    Gestoofd varkensvlees met tomaat, chorizo, tijm en olijven
  • Gemarineerde ananas met limoenmousse

Bijpassend wijnarrangement (3 glazen) 12,50 p.p.

Gratis Oosterscheldekreeftmenu 

Gasten kunnen deze winter gedurende zes maanden genieten van een maandelijks wisselend vijfgangenmenu voor een bedrag van € 25,-. Iedere keer dat men van het menu gebruik maakt, ontvangt men een stempel. Bij inlevering van een volle stempelkaart (vijf stempels) trakteert Brasserie Maritime in mei 2014 op een gratis Oosterscheldekreeftmenu voor twee personen.

Kijk voor meer informatie en de overige maandmenu's op www.DOK25.nl

Naar nieuws