Wat kost het vijfgangenmenu?
Het vijfgangenmenu kost € 29,50.

Moet ik vooraf reserveren?
Reserveren van te voren is niet nodig, maar wel aan te raden.

Zit er een passend wijnarrangement bij?
Ja, tegen bijbetaling van € 14,50 krijg je er een speciaal wijnarrangement bij. Deze is samengesteld uit drie verschillende wijnen die bij de gerechten van die maand passen.

Hoe kan ik meedoen aan de spaaractie?
Om mee te doen met de spaaractie heb je een stempelkaart nodig. Hier hoef je je niet voor aan te melden, maar deze ontvang je in het restaurant bij het bestellen van ons vijfgangenmenu voor € 29,50. Je kunt lekker aanschuiven en automatisch meesparen!

Hoe kom ik aan een stempelkaart?
Van oktober 2019 t/m maart 2020 krijg je voor het vijfgangenmenu een stempel op een speciale Brasserie L’amour stempelkaart. Je krijgt bij het eerste bezoek voor het vijfgangenmenu een stempelkaart met een stempel. Elke keer dat je gebruik maakt van het vijfgangenmenu krijg je er een stempel bij.

Wanneer heb ik een volle stempelkaart?
Bij vijf stempels is de stempelkaart vol, maar fanatiekelingen kunnen doorsparen voor een zesde stempel.

Wat krijg ik bij vijf stempels?
Als je in totaal vijf stempels hebt gespaard, krijg je bij verzilvering van de stempelkaart een driegangenmenu gratis. Maar je kunt er ook voor kiezen om de kaart in te wisselen voor een Oosterscheldekreeftmenu (vanaf eind maart) voor slechts € 25,- per persoon.

Wat krijg ik bij zes stempels?
Met zes gespaarde stempels krijg je bij verzilvering van de stempelkaart een driegangen à la carte menu gratis. Maar je kunt er ook voor kiezen om de kaart in te wisselen voor een Oosterscheldekreeftmenu (vanaf eind maart) voor slechts € 12,50 per persoon.

Wanneer kan ik gebruik maken van het Oosterscheldekreeftmenu?
Met de spaarkaart kun je i.p.v. een gratis driegangenmenu ook sparen voor een Oosterscheldekreeftmenu met korting. Wanneer je een spaarkaart met vijf stempels inlevert krijg je het Oosterscheldekreeftmenu voor  € 25,- per persoon, bij een spaarkaart met zes stempels betaal je slechts € 12,50 per persoon. Het Oosterscheldekreeftseizoen start op de laatste donderdag van maart. 

Zijn de stempelkaarten persoonsgebonden?
Nee, je kunt zelf gebruik maken bij de verzilvering van jouw volle (5 of 6 stempels) L’amour spaarkaart, maar je kunt deze ook weggeven zodat iemand anders hem kan gebruiken. 

Ik ben mijn stempelkaart kwijt, wat nu?
Omdat de stempelkaarten niet persoonsgebonden zijn en wij niet kunnen registreren of je jouw stempel wel of niet hebt gekregen, moet je zelf goed op de stempelkaart passen. Ben je dus jouw stempelkaart kwijt, dan is dit zeer spijtig, maar kunnen wij niets voor je doen. Je kunt dan eventueel wel aan een nieuwe stempelkaart beginnen.

Moet ik lid worden om te sparen voor stempels van het vijfgangenmenu?
Nee, je hoeft geen lid te worden om gebruik te maken van de actie. 

Hoe lang loopt de actie?
Vanaf oktober 2019 tot en met maart 2020 serveren we het maandelijks wisselende vijfgangenmenu, voor € 29,50 per persoon. Gedurende deze periode kan je stempels sparen op de daarvoor bestemde L’amour stempelkaart. Reserveren van te voren is niet nodig maar wel aan te raden. 

Tot wanneer kan ik mijn volle stempelkaart inleveren?
Dit kan geheel 2020. Hou er wel rekening mee dat het Oosterscheldekreeftseizoen van eind maart t/m juli loopt, of zolang de voorraad strekt.