10-10-2019

“Het was een heel bijzonder moment, we konden elkaar niet niet zien!”

Liefde op het eerste gezicht, het bestaat echt!
We gaan er 25 jaar voor terug in de tijd, naar het jaar 1994. Ernesto was destijds al werkzaam als chef-kok bij Brasserie Maritime. Het was een dag als geen ander, tot collega Geke een nieuwe aanwinst voor team bediening kwam voorstellen aan de keuken. En een aanwinst was het zeker, want toen de blikken van Ernesto en nieuw gezicht Greetje elkaar kruisten leek de wereld even stil te staan. Ze wisten het gelijk, dit is liefde op het eerste gezicht! Eén kleinigheidje daargelaten, of beter gezegd twee kleinigheidjes, beiden zaten nog in een relatie. 

Greetje, afkomstig uit en destijds woonachtig in Groningen, kwam een zomer naar Zeeland om tijdens de vakantie met haar zus bij Maritime te werken. En, spoiler alert, ze is nooit meer weggegaan. Er ging wel een jaar vol geheime afspraakjes en twee gebroken relaties aan vooraf, maar na deze bewogen doch spannende periode kon het koppel hun liefde van de daken schreeuwen. Greetje trok bij Ernesto in en het bouwen kon beginnen. Bouwen aan de oersterke relatie die het nu is en aan een, net gekocht, pareltje van een herenhuis waar het nodige kluswerk verricht moest worden. 

Omdat kinderen even op zich lieten wachten, reisden deze levensgenieters samen naar Australië, Brazilië en Amerika. Een passie die ze, naast muziek maken en lekker eten en drinken, samen delen. Inmiddels hebben twee heerlijke mannetjes van 5 en 6 jaar de relatie van Ernesto en Greetje bekroond. En, heeft er jaren geleden een huwelijksaanzoek plaatsgevonden waarvan de uitvoering nog steeds op de plank ligt...

Zou Brasserie L’amour ze kunnen inspireren om dit feestje werkelijkheid te laten worden?

“Veel samen doen, maar elkaar ook vrij laten, dat is denk ik wel de kracht van onze relatie.”

Leuk weetje: Greetje is na jarenlang werkzaam te zijn geweest als schoonheidsspecialist weer terug bij Brasserie Maritime. Hier verzorgd zij samen met Stefan’s vrouw Jaqueline het interieur. 
 

 

Naar nieuws