10-12-2019

De een overkomt liefde vlug, de ander moet wat langer geduld hebben. Geduld is een schone zaak, dat bleek wel voor Nathalie.

In 1993 verhuisde zij, voor haar toenmalige liefde, van Rotterdam naar de andere kant van de wereld: Zeeland. Als net gediplomeerd schoonheidsspecialiste was er voor Nathalie in Burgh Haamstede geen plaats voor een nieuwe salon. Dit zorgde ervoor dat Nathalie transformeerde in een echte horecatijger. Tijdens haar werk bij Marktzicht in Zierikzee leerde zij, ruim 25 jaar geleden, voor het eerst Arthur kennen. 

Arthur was toen vrachtwagenchauffeur en kwam regelmatig langs met zijn rode petje en op zijn klompen. Hij wist Nathalie toen nog niet te veroveren, maar wel zijn favoriete uitsmijter met spek, kaas en een kapotte dooier. Ondanks dat Nathalie bezet was, kon je toen al spreken van een chemie tussen de twee.

Jaren later liep de relatie van Nathalie alsnog stuk en trok zij voorzichtig de stoute schoenen aan. Arthur zat nog altijd in haar hoofd en ze besloot hem eens op te speuren op Facebook. Dit leverde weinig op, Arthur deed hier namelijk niet aan.

Ruim 3 jaar geleden was het dan eindelijk raak. Nathalie hielp in de zaak van een vriend in Ouwerkerk. Stomtoevallig liep Arthur binnen om een biertje aan de bar te drinken na een ritje op de motor. Zij herkende meteen zijn stem en hij vervolgens haar gezicht. “Jij bent toch Arthur?”. De vonk sloeg opnieuw over tussen de twee en Nathalie kreeg spontaan kriebels in haar buik. Twee dagen en veel berichtjes later spraken de twee af en vroeg Arthur haar verkering. Ouderwets romantisch! Sindsdien zijn Nathalie en Arthur samen dolgelukkig en hebben zij een samengesteld gezin met maar liefst 5 kinderen.

Op 5 november 2018 trouwde Nathalie met haar Thuur, ondanks dat hij altijd zei dat hij dat niet meer zou doen. Een onvergetelijke dag! Nathalie in haar droomjurk, genieten van een lunch bij Brasserie Maritime en een groot feest met vuurwerk als afsluiter. Als kers op de taart een huwelijksreis naar Dubai.

Waar een wederontmoeting wel niet toe kan leiden. 

 

Naar nieuws